Telemarketing inzetten voor het genereren van new business? VerkoopTijgers verzorgt de telemarketing als u geen eigen telemarketing afdeling heeft. Indien u ervoor kiest om de telemarketing in-house te houden, beschikt verkoopTijgers over de benodigde capaciteiten om uw professionele telemarketing omgeving te faciliteren. Naast deze diensten, biedt VerkoopTijgers ook hands-on trainingen aan op het gebied van telefonisch verkopen in een business-to-business omgeving.

B2B telemarketing is VerkoopTijgers haar specialiteit. De senior teleconsultants zijn de beste telemarketing specialisten in het B2B agendaplanning vakgebied. Het callcenter is virtueel en de perfect Nederlands sprekende senior-telemarketeers bevinden zich over de hele wereld. Outbound zakelijke telefonische contacten leggen is een vak apart. De ervaren teleconsultants van VerkoopTijgers zijn breed inzetbaar naar gelang de wensen van de klant, en het meest actief in leadgeneratie en agendaplanning. Het is u vast duidelijk. Wij zijn B2B gerichte ervaringsdeskundigen en zullen nooit klakkeloos starten met bellen. Het gebruik van telemarketing wordt pas effectief wanneer er goed over is nagedacht.

In de praktijk wordt telemarketing nog vaak als een op zichzelf staande oplossing gezien. Een middel dat een acuut probleem oplost. Dat kan, maar onze jarenlange ervaring op dit gebied heeft uitgewezen dat telemarketing een onderdeel van het geheel is. Alleen als het totaalplaatje klopt, zal telemarketing echt succesvol zijn. Daarom beginnen wij met het stellen van prikkelende vragen en kijken we naar zaken als databasemarketing, de kwaliteit van uw verkopers, en uw huidige salesproces.

Neem vooral contact met ons op zodat we samen kunnen kijken hoe de inzet van telemarketing uw omzet zal vergroten.