Ben jij van mening dat uw verkopers voor hun eigen verkoopafspraken moeten zorgen? Onderzoek wijst uit dat het belangrijk is voor bedrijven om de kracht van hun werknemers te herkennen en daar gebruik van te maken. Dit zorgt ervoor dat de motivatie, het enthousiasme en het energie niveau van de werknemers hoog blijft. Dit merkt VerkoopTijgers. Toch komt het geregeld voor dat er voorbij wordt gegaan aan dit feit. Een veel gehoorde uitspraak is bijvoorbeeld dat verkopers ook goed moeten zijn in telefonische acquisitie en zelf verantwoordelijk zijn voor de agendaplanning. En dat terwijl dit een compleet andere tak van sport is in vergelijking tot face-to-face verkoop. Telefonische acquisitie in een business-to-business markt, wat door specialisten uitgeoefend moet worden voor het beste resultaat.

Dit werk vraagt daarom om individuen met andere competenties. VerkoopTijgers beschikt over een groot netwerk van outbound B2B telemarketing specialisten die voor u systematisch de markt in kaart brengen en bij interesse meteen de afspraak maken. Agendaplanning is wat wij doen, dit is het maken van bezoek- en verkoop-afspraken die zorgen voor meer omzet.

Wilt u toch liever uw eigen telemarketing doen? Ook dan kunnen wij u helpen. VerkoopTijgers verzorgd hands-on trainingen in gesprekstechnieken, luistervaardigheden en afsluittechnieken. Indien u uw professionele telemarketing omgeving wil laten faciliteren door een extern bedrijf als VerkoopTijgers is dat ook mogelijk. Van belsoftware, tot headsets, datasets en inzichten in de resultaten. Ons telemarketing bedrijf regelt het allemaal voor u. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om parallel aan uw eigen salesmedewerkers de senior-telemarketeers van VerkoopTijgers in te schakelen. Het voordeel hiervan is de creatie van een stimulerend klimaat, waardoor alleen de beste telemarketeers op uw campagne bellen, wat leidt tot een optimaal resultaat.

Bent u geïnteresseerd in een van deze opties of wilt u vrijblijvend deskundig advies, neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.